It's my life

Direktlänk till inlägg 28 december 2009

Hosta ...

Av Stina - 28 december 2009 21:07

Ledig idag ... känner mig lite sliten efter julen och arbete. Svårt att få tiden att räcka till när man både vill fira jul och vara med familjen samt jobba.

Inte hjälper det till att jag varit förkyld hela veckan och har senaste dagarna dragits med en hemsk hosta !

Problemet verkar ha "sjunkit djupare" ner i bröstet - har idag haft en liten tempökning, känner mig andfådd så fort jag anstränger mig det minsta och lite tungt att få luft av och till. Fick stanna och hämta andan på vägen upp till hagen vid intag - inte bra alls =(

Har haft ett antal lunginfammationer genom åren och är lite orolig att det är dags igen ... har inte tid med sådana dumheter  !!


Hade tänkt att sätta igång Billan med en liten skrittur idag men som ni kanske förstår så blev det inte av ... kan ju underlätta att man kan andas vid igångsättning av pigg häst.

Vägarna är dessutom ren isgata så det hade inte varit en så bra ide även om jag fått luft ... dom får gå och ha vinter semester några dagar till.

Längtar efter att rida - både Billan och Vincent har så mycket överskottsenergi så dom skulle verkligen behöva få komma igång igen .

Jaja - det får vara ett par dagar till så hoppas jag att isen försvinner och syret återkommer =)

 
 
Viveca

Viveca

29 december 2009 14:05

Krya på dig! Hoppas det inte är lunginflammation. Förstår att du vill komma igång med hästarna, sammma här. Det har mest blivit promenader för oss det senaste. Vilda var pigg och ovanligt tittig sist. Det droppade mystiskt från träden;) Får se om det blir en ridtur snart.

http://perasperaadastra.bloggagratis.se

 
ylle

ylle

30 december 2009 05:34

Jag förstår precis vad Du talar om! Har själv haft ett antal lunginflammationer genom åren, flest då jag hade tre katter (i sängen) och egentligen inte tålde dem... lungorna känns korta och man får inte luft.. varje förkylning är en fasa, man bara väntar på de där symtomen.. och folk fnyser och tycker att "en liten förkylning är inget att gnälla över"... Ta hand om Dig och vänta med ridningen tills det är mindre isigt och känns ok med andningen, det är allt jag kan råda!

http://ponnyflickornasblogg.bloggplatsen.se

 
Stina

Stina

30 december 2009 06:41

Ännu har det varken blivit bättre eller sämre ... lite tungt att få luften att räcka till ibland, men ingen feber att tala om så jag håller tummarna att det vänder till det bättre snart.
Ska iaf ta och ge mig iväg till jobbet nu och se hur det funkar =)

http://billiejean.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stina - 27 maj 2023 14:25


maskrosor är vackra i sina olika stadier.

Av Stina - 19 september 2021 18:52


har firat 18 år tillsammans, det gjorde vi med att köpa oss en brödbakmaskin och äta på McDonalds ... inga stora festligheter här inte ? ...

Av Stina - 29 oktober 2020 19:32


var det som gällde idag ihop med A. Jag klippte Puttes enorma hovskägg medans A klippte Gurra innan hästarna fick gå ut. Så stalljobb, hjälpte till med att ha på medicin på kaninen som kliar sig och efter det lite kaffe. När hästarna ätit färdigt...

Av Stina - 27 oktober 2020 19:19


hade jag stallet medans A jobbade men pga en riktigt hemsk huvudvärk vart det inget pyssel med hästarna. Efter det har jag varit krasslig några dagar så har mest varit sängliggande men nu börjar det vända. Lite pyssel i scraprummet har det dock bl...

Av Stina - 23 oktober 2020 20:05


Var gubben och jag inne på idag. Mycket folk men mindre än väntat faktiskt. Vi kom ut med lite städ och hygiengrejjer, fågelmat, servetter i storpack, nya lampskärmar till sovrumslamporna och en ny fin lampa till köksfönstret. Mycket mer kunde de...

Vädret

klart.se

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards